Milongat


Satamamilonga

Sunnuntaina 19.8.2018 klo klo 17.00 - 20.00 

Upeissa maisemissa Lahden vanhassa satamassa, Ravintola Teivaan Lokissa.
Jalkarannantie 19 Lahti

Musiikista vastaa:
DJ Pentti

Ravintolassa tarjolla grillibuffet klo 18:00 saakka (hinta 22€), jota on mahdollisuus nauttia vaikkapa jo ennen ohjelman alkua.
Tule kanssamme ruokailemaan ennen milongaa jo noin klo 16 aikoihin.

Vapaa pääsy

www.ravintolalokki.fi

Kaikille lämpimästi tervetuloa!
MiTango ry

Milonga Oficina

Milonga Oficina tiistaina 11.9.2018 klo klo 18.30 - 21.30 

Kulttuuriravintola Virasto, alakerta
Vesijärvenkatu 11B Lahti

Milongaan on vapaa pääsy, mutta ravintoapalveluiden käyttö on suotavaa, jotta saamme tilan käyttöömme jatkossakin.

Milonga järjestetään kevätkautena kerran kuukaudessa, kuukauden toinen tiistai (mutta tällä kertaa poikkeuksellisesti kuukauden kolmas tiistai).

Tervetuloa kaikki mukaan
MiTango ry.
www.mitango.fi

Milonga Inspiración - August edition

Tiistaina 28.8.2018 klo 18:30 - 22:00 
Jugend-sali, Vapaudenkatu 8 Lahti

Milonga Inspiración on kuukausittainen annos tangoa Lahdessa. Milonga järjestetään yhteistyössä MiTangon ja Amigos del Tango -yhdistysten kanssa.

Joka kuukauden viimeisenä tiistaina olet tervetullut tanssimaan argentiinalaista tangoa ystävien ja tuttujen seuraan Lahteen. Inspiroidu bandoneonin sulosävelistä, viehkoista liikkeistä tai vaikkapa upeasta tanssisalista. 

Järjestäjinä yhdistysten valtuuttamina on kolme kaverusta - Tres Amigos - Saara, Tommi ja Janne. Jälkimmäiset vuorottelevat milongan house-dj:nä.

Sisäänpääsy 5 euroa MiTangon ja Amigos del jäseniltä, muilta 8 euroa. Sisäänpääsytuloilla lähinnä katetaan tilavuokrakuluja. Ensimmäisellä kerralla Tommi tekee herkullisia leivoksiaan. Ilmaiskahvit tarjoaa järjestäjäkaarti!

Tänne kannattaa ehdottomasti lähteä lähikaupungeistakin. Lahteen on vain tunnin matka Z-junalla pääkaupunkiseudulta ja pyrähdys Riihimäen suunnasta ja Kouvolasta. Kysy majoituspaikkoja tarvittaessa järjestäjiltä.