Tasokuvaukset, argentiinalainen tango


Alkeistaso:

Vasta-alkaja tai harrastanut argentiinalaista tangoa alle puoli vuotta. Ennakkotietoja ei edellytetä, ohjausta ja opetusta voi käyttää myös perusasioiden kertaamiseen.

Perustaso:

Tanssinut aktiivisesti vähintään puoli vuotta - vuoden ja harjoittelee säännöllisesti 1-3 kertaa viikossa. Harjoittelee perustekniikkaa ja musiikin tulkintaa ja edistyy siinä. Pystyy tanssimaan eri parien kanssa. Osaa viennin/seuraamisen ja tekniikan: cruzada, ochot ja perusgirot.

Jatkotaso:

Harjoittelee säännöllisesti (2-3 x viikossa) vähintään 2-3 vuotta. Hallitsee perusteet. Hallitsee oman tasapainonsa. Harjoittelee jatkotason elementtejä ja edistyneempiä muunnelmia sekä avoimemmassa että suljetussa otteessa.

Keskitaso:

Harjoittelee säännöllisesti (2-3 x viikossa). Tanssinut vähintään 3-5 vuotta. Hallitsee perusteet vaivattomasti ja on varma viejän / seuraajan roolissa. Pystyy improvisoimaan ja ymmärtämään parin liikkeet. Hallitsee parin yhteisen tasapainon. Harjoittelee keskitason elementtejä ja edistyneitä muunnelmia sekä avoimessa että suljetussa otteessa. Pystyy muuttamaan tanssityyliä musiikin mukaan. On kokenut sosiaalitanssija.

Edistyneet:

Harjoitellut säännöllisesti (2-3 x viikossa) vähintään 5 vuotta. Kokenut tanssija, jolla on hyvä tasapaino ja edistynyt tekniikka. Tanssii sujuvasti tangoa, valssia ja milongaa. Pystyy luomaan tanssia ja osaa viedä/seurata harvinaisempiakin nopeuden tai suunnan muutoksia. Tanssii sujuvasti milongoissa häiritsemättä muita pareja.

Mestaritaso